Blogg

Gratis fotografering i samarbete med HN

Tidigt i år började jag ett samarbete med Hallands Nyheter och har sen dess gratis fotograferingar för bebisar upp till 3 månaders gamla.

Vårfotografering

För några veckor sedan följde jag med den här lilla familjen ut i skogen - först blev vi förföljda av ankor men lyckades skaka av oss dem.

Olivia och James blir snart föräldrar

Olivia är min svägerska som jag känt sen hon var 8 år gammal. Under åren har det blivit en hel del fotograferingar med henne.

Vi hälsar på Kafferäven

Vi tog en tur till Göteborg och vår käre vän Per Nordby alias Kafferäven.

Moment Design Workshop

I helgen körde jag genom dimma och ett fantastiskt landskap och kom tillslut fram till en charmig gård utanför Falköping - hönsen gick lösa och jag möttes av Hannah och hennes goa familj.

Stylist + fotograf

Jag och Johanna lärde känna varandra när jag och hennes lillebror blev ett par för många år sedan. Hon är nu en av mina bästa vänner.

Bebisar på Hallands Nyheter

Året 2019 började med ett nytt kul samarbete med Hallands Nyheter. Alla bebisar i Varbergs kommun har chans att få en gratis fotografering och en bild med i tidningen. Tror ingen av oss hade förstått hur populärt det skulle bli.

Nytt år

2018 har nu övergått i 2019 - lite för snabbt tänkte jag i morse och fick lite lätt panik över att jag inte hunnit sätta mig ner i lugn och ro och tänka igenom detta nya året.

Nxt Lvl

Stina hörde av sig till mig när hon behövde snygga porträtt på sig själv och Beatrice till deras gemensamma företag Nxt Lvl.

Bröllopsdag på Brukstorget

Idag var vi 12 företagare som gick ihop, designade en inspirerande miljö och bjöd på vår kunskap inom bröllop och fest!

#FAB Fight and Beauty

För tre år sedan så flyttade #FAB in som vår granne på Brukstorget här i Varberg! De helt underbara tjejerna, frisörerna och entreprenörerna Sandra och Olivia.

Maria och Micke

Under sommaren fick jag äran att fotografera min storasyster Maria och hennes man Micke - som snart firar 25 år som gifta!

Lettering Love

Lettering, ännu ett coolt ord på engelska? Yes! Bokstavsdesign som vi kan kalla det handlar inte alls om att kunna skriva snyggt utan om att rita bokstäver. I fredags hade vi en workshop i vår studio.

Tanja och Mick

I vårens tävling var Tanja en av vinnarna! Hennes motivering: "Nominerar Mick så att vi kan föreviga vår tid tillsammans i Varberg. Innan pappa/mannen måste bege sig tillbaka till Australien."

Viktoria Wulker

Som många av er vet så brinner jag lite extra för det här med eget företag, kollegor och kreativa människor överlag. Så när Viktoria startade sitt företag och ville att jag skulle lära henne fotografera var det ju extra roligt.

Vårmorgon på stranden

Vi möttes av det vackra dis som ofta kännetecknar Varbergs Kusthotells strand i Varberg. Som ljuset vid Skagen - det perfekta ljuset för konstnärer och fotografer.

Lugn och ro

Det började för några veckor sedan när solens strålar letade sig fram genom de kala träden. Vi hade mycket på jobbet och en hel del att klura på.

Månadens fototips!

På den här sidan kommer jag en gång i månaden lägga upp ett tips till dig som gillar att fotografera.

Kvällsfotokurs

Ikväll kom Ladies Circle från Falkenberg till studion för att ha en liten fotokurs med mig.

Skål för våren!

Vilken underbar start på våren! Ikväll hade mina vänner Lovisa och Anna på We Are Laja bjudit in till ett vårskrik ute på Getterön i Varberg.

Sóley på Konditoributiken tipsar

Sóley och Marcus driver Konditoributiken här på Brukstorget i Varberg - våra grannar.

Fira bästa vännen med en photosession tillsammans

Amanda hade den perfekta idén om att fotografera gänget när deras vän fyllde år.