Gratis fotografering i samarbete med HN

Tidigt i år började jag ett samarbete med Hallands Nyheter och har sen dess gratis fotograferingar för bebisar upp till 3 månaders gamla.

Jag hade väl inte riktigt koll på hur många bebisar som föds i området och tänkte att det kanske inte är så många - men wow - så många bebisar jag har fått träffa och fotografera! Ibland har även båda föräldrarna varit med och ibland har vi fått med lite syskon på bild också! Fotograferingen är gratis och annonsen i Hallands Nyheter - om man sedan vill köpa bilder så har vi en bildvisning några veckor efter fotograferingen - vill man ha något fint på väggen, en bok eller digitala filer att sprida till nära och kära så hjälper jag till med det! Känner du någon som väntar barn i Varbergstrakten så tipsa gärna om detta.

Här nedan är några av mina favoriter!
Se fler på mitt instagram.