Moment Design Workshop

I helgen körde jag genom dimma och ett fantastiskt landskap och kom tillslut fram till en charmig gård utanför Falköping - hönsen gick lösa och jag möttes av Hannah och hennes goa familj.

Hannah och jag träffades för många år sedan då hon praktiserade hos mig. Hon är nu fotograf och jobbar tillsammans med sin man.

Moment Design är det som jag kallar Beloved - mina parfotograferingar. Ögonblicksdesign blir lite bredare och innefattar även solofotograferingar och familjer. Men idag fokuserade vi på just par! MD handlar mycket om att vara närvarande och skapa en trygg plats för de vi fotar. Jag kom i kontakt med detta för 8 år sedan och har sedan blivit certifierad MD teacher tillsammans med ett 20-tal världen över. Under dagen blandade vi teori med praktik och efter lunch så kom två par som vi praktiserade på. Det var kallt men så vackert precis utanför Hannahs hus. Hon hade dessutom en gammal svinstia som vi gick in i med så där fint dramatiskt ljusinsläpp.

Är du som läser detta fotograf och skulle vilja veta mer om mina workshops - hör av dig! Om man är minst fyra fotografer så kommer jag till er - annars går det jättebra att komma till min studio i Varberg också såklart (här finns dessutom en kaffebar med bästa kaffet från Kafferäven ;))

Bilden på mig är tagen av Tobias på Shauto.
Spontana reaktioner efter workshopen: "Fantastiskt roligt! 🙂 Och LÄRORIKT!" "STOORT TACK för grymt lärorik, rolig och peppande dag. " (jag hade minst lika kul som deltagarna!)