Nytt år

2018 har nu övergått i 2019 - lite för snabbt tänkte jag i morse och fick lite lätt panik över att jag inte hunnit sätta mig ner i lugn och ro och tänka igenom detta nya året.

Jag lugnade mig själv med att det faktiskt inte behöver ske över en natt. Jag kan komma igång med min Bullet Journal några dagar sent och det är ju faktiskt ingen panik - alls. Bulletjournaling är något jag rekommenderar alla att börja med - läste denna boken och blev helt såld. (vi säljer förresten snygga anteckningsböcker till detta i vår butik hint hint)

2018 blev året då jag handlade mindre (faktiskt nästan inte alls), träffade mina vänner mer (detta inlägg får illustreras av bilder på några av mina bästa vänner) och umgick mer med familjen. Våra barn har nu blivit 4, 10 och 11 (snart 12) och det är väldigt spännande att få vara med och följa deras resa tillsammans med oss genom livet.
Jag hade några av mina roligaste fotojobb och bokade in 2019 års första Moment Design workshop! Ska bli fantastiskt kul att börja hålla workshops igen efter en tids uppehåll!

I november bokade jag och dessa 5 tjejer in ett dygn tillsammans - jag hade förvarnat om att jag gärna ville fotografera så här är resultatet - ville fånga deras personlighet - så som jag känner dom. Vi fick ett dygn fyllt med skratt, prat om minnen, kallbad (!), spa och god mat (Varberg har det mesta!) Så viktigt att få denna tiden tillsammans med sina vänner! Första gången som vi fick till en sådan här helg och vi är snart 40 år. Så se till att 2019 blir året då du gör mer av det som ditt hjärta längtar efter, boka in en fika med en gammal god vän, ta en extra promenad i skogen eller det som du mår som bäst av!

Vi ses.