Olivia och James blir snart föräldrar

Olivia är min svägerska som jag känt sen hon var 8 år gammal. Under åren har det blivit en hel del fotograferingar med henne.

Vi började med lite roliga temafotograferingar (hon fick hänga på när jag skulle testa lite nya grejer efter min utbildning på Hawaii) -och sen blev det bal och student. Några år efter studenten jobbade även Olivia hos mig på Don't Blink som fotograf och har fotograferat en massa fina barnbilder (säkert flera som läser detta som blivit fotograferade av henne!). Hon valde sen en annan yrkesbana sen men vi är väldigt glada för den tid hon var hos oss.

Olivia träffade James i England och han flyttade till Sverige och blev snabbt en naturlig del av Olivias stora härliga familj. För några år sedan fotograferade jag deras bröllop och James är nu en lika god vän som Olivia.

Igår hade vi bokat in en gravidfotografering hemma hos James och Olivia. Jag ville få med deras fina hem och ta vackra enkla bilder på de som par med magen i fokus, här nedan är resultatet och några av mina favoriter.

Nu ser vi fram emot den lilla söta bebisen som dyker upp i slutet av juni (tänk om hon/han kommer på min 40-årsdag? ;))