Fotografering

Vi fotograferar människor - välj vem du vill ha med dig på bild eller få en stund helt själv med vackra bilder på dig själv - en egoboost i vardagen! Vi samarbetar med FAB som hjälper oss med styling och makeup.

Beloved

Kärlek på bild. En Beloved-fotografering hjälper dig och din partner att återskapa nyförälskelsens kittlande magi, att komma ihåg de första hemliga ögonkasten, att se och känna varandra som ni gjorde den första pirriga tiden tillsammans.

Beloved leder er in i kärlekens och romantikens stämning, men på era villkor och med era minnen som hjälp. Var träffades ni? Vem tog första steget? Vad är det första din älskling gör när han eller hon vaknar en lördagsmorgon?

En Beloved-fotografering påminner er helt enkelt om varför ni älskar varandra.

Pris från 2500 kronor

Bröllop

Att fånga förälskelse på vackra bilder är något av det mest inspirerande med att fotografera. Vi har varit med flera hundra lyckliga brudpar under deras stora dag och förevigat allt från morgonens pirriga förberedelser till brudvalsen frampå kvällen!

Varje bröllopsfotografering är unik, och vi ser alltid till att anpassa vårt erbjudande till vad som passar just er. I alla våra bröllopspaket ingår en konsultation då vi planerar detaljerna och får lära känna varandra – allt för att ni ska få så personliga bilder som möjligt. Efter bröllopet är ni välkomna på en bildvisning där ni också kan få hjälp med att beställa personligt utformade fotoböcker och vackra väggtavlor, bland annat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi har bröllopspaket från halvdag (vigsel, mingel, porträtt) till heldagsfotografering (vi fångar alla underbara ögonblick under dagen) Hör av er med era önskemål så skräddarsyr vi ihop ett personligt paket till er!

Porträtt

Bevara ögonblicken som betyder något! Livet består av oräkneliga bilder som väntar på att fångas. Vi fotograferar gärna stunderna som betyder något extra för er.

Kanske en serie bilder med dig och ditt barn, från den växande magen och spädbarnstiden till de första stegen och vidare?

Kanske några mysiga foton av dig och din partner, på en plats bara ni känner till?

Eller kanske ett härligt familjeporträtt i en miljö ni själva väljer?

Vi fotograferar dig och dina närmaste med fokus på det trygga och roliga. Porträtt som lockar fram det personliga i dig!

Studiofotografering för ett barn 950 kronor
Snapshot-fotografering (15 min med mig) 350 kronor
Utomhusfotografering/Familjefotografering 1450 kronor (reseersättning kan tillkomma)