Kurser

Moment Design

Är du sugen att utveckla ditt sätt att möta och fotografera människor och lära dig hur du kan utforma din fotosession till en unik och personlig upplevelse?

Jag är certifierad lärare i Moment Design/Beloved. Under mina år som yrkesverksam fotograf med inriktning på bröllop, barn/familj, par och företag är det utan tvekan det verktyg som haft störst inverkan på mitt eget arbete, och det är alltid lika inspirerande att få lära ut och se andra upptäcka och praktisera denna fantastiska metod i sitt eget fotograferande.

Om du är nyfiken på vad det innebär och vill vara först att få information när anmälan öppnar, kontakta mig.

Certified Moment Design Teacher / Superfeel Affiliate ||www.superfeelforphotographers.com

Fotokurs

"Den bästa kameran är den du har med dig" säger fotografen Chase Jarvis och med kamera inbyggd i nästan varenda mobiltelefon är vi fler som fotograferar än någonsin tidigare. Men den digitala systemkameran är oslagbar när du vill göra något annat med dina bilder än att bara posta dem på Instagram och Facebook – särskilt när du vet hur du ska hantera den.

Använder du bara kamerans automatikläge eller vill lära dig lite mer kreativa tekniker? Då ska du boka en fotokurs hos mig! Privatkurser kör jag hela året - gruppkurs en gång om året - oftast på sommaren.

Vi kommer att gå igenom både tekniska och kreativa ämnen som:

Bländaröppning och slutartid: vad är vad och hur ställer jag in det rätt?
Inomhus och utomhus: blixt, motljus och ISO-tal, vad ska jag tänka på?
Kreativa tips för naturligare bilder.
Efter fotograferingen: introduktion till bildredigering.
Vi tror att man bäst lär sig när man får praktisera, och därför kommer vi att spendera tiden efter lunch utomhus med våra kameror i parken eller vid havet för att få ut mesta möjliga av förmiddagens teoripass.

Sagt om kursen:

Jag fick många aha-upplevelser. Jaha, det är såhär man gör, aha, det är så man ställer in det. Jag hade ingen koll på så mycket innan och det var skönt att äntligen förstå hur man ska göra. Allt blev klart och känslan: Aha, det är så man gör, nu förstår jag. Den känslan har jag längtat efter.

Riktigt bra kurs, lärde mig mycket. Jättebra att få lära sig från grunden och verkligen förstå kameran. Jag tyckte om de kreativa tipsen på hur man ska göra som fotograf, de olika perspektivtipsen, ljus mm- små saker men som ändå är väldigt viktiga. Jättebra att få mycket praktiskt då man verkligen förstod när man själv fick prova och förstå sin egna kamera.

Bra att ni fokuserade på de viktigaste inställningarna i kameran och att vi praktiserade det vi pratade om. Självklart också ni som ledare - Kärnfullt och engagerat. Proffsigt!